E. SEVGİ ÖZDAMAR'IN BOĞAZİÇİ CHRONICLES GÜNLERİ // BOGAZICI CHRONICLES DAYS OF E. SEVGI OZDAMAR

Jun 13, 2016

16 Mayıs-10 Haziran 2016 tarihleri arasında Boğaziçi Chronicles'ın konuğu olan E. Sevgi Özdamar Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve İstanbullularla buluşma fırsatı yakaladı. Özdamar Boğaziçi Üniversitesinde kaldığı süre boyunca biri Perihan Mağden'in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi, diğeri ise Boğaziçi Idea Center ortaklığıyla gerçekleşen "Bir Edebiyatçının Gözünden Alman-Türk Kimliği ve Göç" başlıklı yuvarlak masa söyleşisi olmak üzere iki geniş katılımlı etkinliğe katılım gösterdi. Özdamar bunun yanında kampüste geçirdiği zaman süresince izlenimlerini aktaracağı günlüğünün hazırlıklarını tamamladı.

E. Sevgi Özdamar'ın katıldığı etkinlikkerin video ve fotoğrafları ile Özdamar'ın Chronicles program katılımının basın yansımalarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

//

From May 16 to June 10, 2016, E. Sevgi Özdamar took the opportunity to meet Boğaziçi University students and Istanbulites during her residency at Boğaziçi University. During her stay, Özdamar participated in two public events: a public talk moderated by Perihan Mağden, and a roundtable meeting titled "German-Turkish Identity and Migration from the Eyes of an Author" held in cooperation with Boğaziçi Idea Center. She also completed her preparations for the chronicle she will draft based on her impressions from her residency.

You can reach the videos and photos of the events she participated in, as well as media reflections of her participation to Chronicles program via the links below.

PS: The language of the videos is Turkish

Videolar / Videos