Film Screening&Discussion: Dunia / Film Gösterimi ve Söyleşi: Gözlerimden Öpme

Nov 30, 2015

Jocelyne Saab will be with us under Boğaziçi Chronicles programme until mid-December. Our last public event with her is a film screening and discussion. On December 1, 2015 - Tuesday at 17:00, we will be screening "Dunia" (2005) in the Rectorate Conference Hall, South Campus, and then having a discussion with Jocelyne Saab.

This event is organized in cooperation with Boğaziçi University Women Studies Club (BÜKAK).

We invite you all to this fruitful event. Those who are not members of Boğaziçi community can also participate.

//

Jocelyne Saab Boğaziçi Chronicles programı kapsamında Aralık ayı ortasına kadar bizlerle olacak. Saab'la son geniş katılımlı etkinliğimiz bir film gösterimi ve söyleşiden oluşacak. 1 Aralık 2015 Salı saat 17:00'da gerçekleşecek etkinlikte önce "Gözlerimden Öpme" (2005) filmini izleyecek, sonrasındaysa Jocelyne Saab'la bir söyleşi gerçekleştireceğiz.

Bu etkinlik Boğaziçi Üniversitesi Kadın Araştırmaları Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilmektedir.

Güney Kampüs Rektörlük Binasında gerçekleşecek bu faydalı konuşmaya hepinizi bekleriz. Boğaziçi dışarısından da katılım mümkündür.